Meest gestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd staat per product aangegeven. Producten die uit voorraad leverbaar zijn zullen sneller verzonden kunnen worden dan Custom Made producten. Uiteraard doen we in alle gevallen ons best zo snel mogelijk te leveren.
Let op! Bij aankoop van meerdere producten geldt de langste levertijd, deze staat vermeld bij het afrekenscherm.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzenden in NL boven €100 is gratis! De overige verzendkosten verschillen per product, omdat het afhankelijk is van de grootte hoe wij het kunnen verzenden. De prijzen worden automatisch verrekend in de winkelwagen.

Kleine brievenbuspost €2
Brievenbuspost €4,25
Pakketpost €6,95
België standaard €10,-

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Mocht je in de omgeving van Groenlo wonen dan kan je bestelling in overleg afgehaald worden. Zodra je bestelling klaar is nemen wij contact met je op om hier een afspraak voor te maken.
Wij hebben geen bezoekadres om producten/stoffen te bekijken. Natuurlijk willen we met veel plezier extra foto’s toesturen als je ergens over twijfelt.

Via welke manier kan ik betalen?

Betalen kan via iDeal, Creditcard en Bancontact. Zodra je betaling ontvangen is zullen wij de bestelling op volgorde van binnenkomst verwerken. Hou hierbij rekening met de levertijd die aangegeven wordt bij de producten.

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

Helaas kunnen onze producten niet geretourneerd worden, omdat ze speciaal op maat gemaakt worden. Bij klachten graag even contact met ons opnemen, dan zoeken we uiteraard naar een passende oplossing.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Wij proberen natuurlijk alles goed af te leveren en zetten ons 100% in om onze producten perfect te maken. Natuurlijk kan het gebeuren dat er toch een keer iets misgegaan is, of iets kapot gaat ondanks normaal gebruik. Neem dan gerust even contact met ons op, dan zullen wij altijd naar een goede oplossing zoeken.

Wat moet ik doen als ik juist super tevreden ben en dit wil laten weten aan anderen?

Super leuk dat je zo enthousiast bent, daar doen wij het voor! Deel een leuke foto met ons, of tag ons op Instagram! Wij vragen altijd toestemming voordat we zelf iets delen dat we ontvangen.
Of schrijf een review op Google.
Zo help je ons, maar ook andere mensen die in de toekomst bij ons willen gaan bestellen.

Maken jullie alle producten zelf?

Alle* producten die in onze webshop staat maken wij helemaal zelf met de hand. Jij stelt het samen en wij maken er wat moois van! Hierdoor kunnen we zorgen dat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren.

*Met uitzondering van de invulboeken van Happy Creations en de haarspeldjes van Mini&Loved. Uiteraard zoeken wij bij samenwerkingen ook alleen producten uit waarvan we 100% achter de kwaliteit staan.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Je kunt ons bereiken via het Contactformulier of via de mail [email protected]
We proberen altijd dezelfde dag nog te reageren.